הכירו את דגי הפורל של קיבוץ דן: דגים אשר גדלים בחוות דגי הדן, שהיא למעשה חווה מעבדת ומשווקת, לגידול דגי פורל טריים ואיכותיים במיוחד. החווה של קיבוץ דן קיימת משנת 1939, והתמחותה הספציפית היא בדיוק בגידול דגי פורל טריים למאכל. בחוות הדגים של קיבוץ דן, ישנם דגים רם מנשוא על טעם ואיכות הדגים הנמכרים תחת מטרייתנו. התוצאה מדברת בעד עצמה, ודגי הפורל שלנו מככבים בכל ארוחת דגים מהטובות בארץ ביד רמה ובקיבה מלאה.
הייחוד שלנו בקיבוץ דן הוא אופן הגידול. אנו דואגים לגדל ולטפח הן את הדגים הגדלים אצלנו, ואת את תהליך הגידול, אשר הולך ומשתפר על ידינו בכל פעם מחדש. בין היתר, שם הצוות דגש על כל קריטריון קטן עד גדול. כך, גם הטעם, יהא תמיד לטוב ביותר, הטריות בשיאה, ועל האיכות- אין מה לדבר. בתום תהליך הגידול, מעביר הצוות את הדגים לרשתות השיווק וההפצה, שם רוכש אותם הלקוח עבור הארוחה הבאה. ואחרי זה, כבר אין ספק כי כל ארוחה מדג ישראלי פורל הדן- תעניק לכם את הביס הטוב ביותר שאכלתם, ואנחנו בהחלט, לא מגזימים.
חוות גידול הדגים של קיבוץ דן: גידול פורלים טריים ואיכתיים מ-1939 ועד היום
משנת 1939 ועד בכלל עושה צוות הקיבוץ ימים, וכן לילות כימים, על מנת להביא אליכם, הלקוחות, את מרכיב הארוחה הטוב ביותר. אנו דוגלים בהשקעה בכל פרמטר, בשיפור מתמיד, ובהקשבה ללקוח. החל מטעם, איכות וניקיון, ועוד איכויות רבות. למעשה, צוות חוות גידול הדגים של קיבוץ דן מביא להפצה ושיווק, בכל שנה מחדש, לפחות 600 טון דגים טריים! ואכן, הדבר נותן אותותיו כל פעם מחדש: הלקוחות שבעים ומרוצים, החל מהלקוח הפרטי בביתו, ועד המסעדות הטובות ביותר אשר מגישות מנות דגל לתפארת.
ומילה עבור המשפחה: דג ישראלי פורל הדן הוא הטוב ביותר עבור כל המשפחה- ילדים ומבוגרים כאחד! תחת כל ארוחה תוכלו לספק לילדיכם ואהובכם מנה מדהימה, מלאה בכל טוב, בריאות בשפע, וכמובן טעימה במיוחד. שכן, דגי הפורל עשירים בסיבים תזונתיים, וכן בערכים נוספים כמו ברזל, אומגה 3, אומגה 6 ועוד דברים טובים.
בין אם מנת חלקכם תהא סעודה גדולה או ארוחה מהירה עבור הילדים, דעו כי דגי הפורל הם הפיתרון המושלם! שכן, דגי הפורל ידועים במיעוט העצמות שבהם. לכן, כל שתצטרכו לעשות הוא להשקיע כ-5 דקות עבודה ועוד כ-30 דקות של אפייה בתנור, והנה- פיתרון מהיר וקליל.
עבור מי שמעוניין בסעודה גדולה ומספקת- שימו לב כי דגי הפורל יהיו המנצחים על המקהלה. שכן, טעמם הייחודי ייקח על עצמו את התפקיד המרכזי בכל ארוחה. ואתם? אתם רק תצטרכו לחתוך מעט ירק, ולזכור להוציא אותם מהתנור. אם תתעקשו, גם פחמימה קטנה בצד בהחלט תוכל לסייע. בתיאבון.